پاک کردن چسب از روی دست
چسب قطره ای فوق العاده قوی است و خیلی زود می چسبد و به این ساد گی ها جدا نمی شود اگر این چسب با دست شما تماس پیدا کرده است با این روش ها که گام به گام گفته می شود آن را از دست خود جدا کنید .
1-خیلی سریع دست خود را در محلول آب گرم و صابون قرار دهید این عمل باعث می شود که چسب نرم شود.اگر مقداری سرکه نیز به محلول خود اضافه کنید کمک کننده تر می شود.حالا چسب را به آرامی از دست خود جدا کنید اگر با این کارها که گفته شد چسب جدا نشد به گام بعدی بروید.
2-استفاده از استون:مقداری استون را به محل چسبی شده بمالید در این مرحله احتمالا چسب تکه تکه شده و از پوست جدا می شود.
*از این ماده یعنی استون در محل های زخمی استفاده نشود.
بعد از اینکه دست ها را کاملا خشک کردید از سوهان ناخن استفاده کرده و چسبها را از دست جدا کنید.
.مواظب باشید که پوستتان با سوهان آسیب نبیند.
4-به چسب زمان دهید تا پوسته پوسته شود و به یکباره از دست جدا شود پس از مدتی سفید شده و بدون کمک شما جدا خواهد شد.
5-در این گام از مارگارین استفاده کنید آن را روی محل بمالید و این کار را ادامه دهید تا چسب جدا شود.
6-پودر لباسشویی را در آب گرم حل کنید و محل مورد نظر را تقریبا به مدت 20 دقیقه در محلول قرار دهید چسب کم کم از دست جدا می شود.
توجه:اگر پوستتان به هم چسبیده به زور از هم جدایشان نکنید چون موجب پارگی می شود.
برای جدا سازی و آغشته کردن مواد حتما از مواد نخی استفاده کنید.
پاک کردن چسب123
چسب 123 چسبی از هم خانواده های چسب قطره ای سیانو آکریلات است.
گاهی کسانی ک ه با این نوع چسب کار میکنند به اشتباه چیزی را می چسبانند و یا یک شی ء به چسب آلوده می شود، هنگامیکه می خواهند چسب را جدا کنند دچار مشکل می شوند و این سوال برایشان پیش می آید که حلال چسب 123 چیست؟
بیشتر چسب های قطره ای و چسب 123 حلال ندارند.ولی روش هایی وجود دارد که با کمترین صدمه به قطعات اصلی آنها را جدا کنید.البته مشابه ان چیزی که ما اموزش می دهیم در بازار به صورت بسته بندی هم وجود دارد با نام هایی همچون (حلال چسب قطره ای )یا (ضد چسب123 ).شما می توانید به راحتی در منزل یا محل کار مشابه همان حلال هایی که در بازار به فروش می رسد را درست کنید.
اولین حلال استون:استون بافت های چسب را از هم جدا میکند و باعث جدا شدن آن از شیء می شود ولی این را باید دانست که استون هایی که در خانه برای لاک پاک کردن استفاد ه می کنید رقیق شده و ضعیف هستند.شما در کارگاه ها باید نوع خالص استون را تهیه بکنید.قطعه ای که به چسب آغشته شده را داخل استون قرار دهید مدت زمانی که باید بماند بستگی به ضخامت چسب دارد تا چسب از قطعه جدا شود سپس آن را تمیز بشویید.
دومین حلال سرکه:اگر قطعه ی شما بزرگ است و نمیتوانید آن را در حلال استون غوطه ور کنید دستمال بزرگی را بر دارید و آن را به سرکه آغشته کنید حال آن را روی قطعه چسبی قرار دهید اگر پارچه خشک شد آن را دوباره به سرکه آغشته کرده و این عمل را چند بار تکرار کنید تا چسب از قطعه جدا شود.
حلال بعدی گرما است:با استفاده از گرما دادن به اشیای فلزی و سنگی (فراموش نشود فقط اشیای فلزی و سنگی)شما می توانید با استفاده از شعله فندک به قطعه مورد نظر چسب را جدا کنید ولی قبلش حتما از دستکش و ماسک استفاده کنید بخاطر گازی که از آن خارج می شود.